View Single Post
Eski 28-05-2009, 09:19   #1848
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Sevgili Güler bahçe her zamanki kadar mı güzel yoksa bu yıl daha mı bir şenlenmiş anlayamadım.

Güller tek kelimeyle muhteşem. Sihirlisi, sihirsizi olağanüstü canlı ve güzeller. Çok da hoşlanmadığım çiçekleri bile sizin bahçenizde görünce "aman bu neymiş böyle" oluyorum. Bu nasıl bir emek. Ellerinize kollarınıza sağlık.

Döşediğiniz taşlar harika olmuş, ellerinize sağlık. İyi kas çalıştırması yapmışsınızdır, onları döşerken

Sebze bahçeniz hayırlı olsun, yakında ihracata başlarsınız artık Hele enginarlara bittim. Geçen hafta pazardan enginar alırken kulaklarınızı çınlattım. Ben de ilk defa soymaya kalkınca 3'ünden ancak 1 tanelik malzeme çıkartmayı başarabildim. Üç enginarın çıkarttığı çöpe hayretler ettim, mutfakta tüyler uçuştu. Hayatımın en zahmetli yemeğiydi ve ancak bir avuç kadar oldu Geçen yıl enginar konusundaki sıkıntılarınızı şimdi anladım. Ama yılmıyorum bu yıl her hafta enginar pişireceğim. Bu hafta sizin yaptığınız gibi (pazara giderken bir poşete limonlu su koyup) adamlara ayıklattıracağım

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön