Şimdi Envor' da orada kasım kasım kasılır. Usta dediniz diye.

Ben hava atmakta Envor' dan aşağı kalır yanınız yok demiştim.

Şaka tabii ki. Her ikinizden de bu forum çok şeyler öğrendi. Hala da devam ediyoruz.
Çocuğun okulunun tatilini bekliyoruz. Altınoluk' a geçmemiz gerekecek. Balkonu yanımda götüremediğim için üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Dalgıç motoru çalışır vaziyette bırakıp gitmeyide gözüm yemiyor. Bir kısa devre veya susuz kalıp motor yanması
vb. Henüz tam karar veremedim.
Sezon ikiye bölünüyor. Belki Altınoluk' ta teras falan ortam daha müsait ama bu seferde orda bırakıp buraya gelirken problem olacak. Mesafe bir iki saatlik olsa hiç problem olmayacak ama 7 saatlik yol. Bakalım ne yapacağız. Ya çilekleri borudan söküp havuza koyup gideceğim. Gelene kadar ne olur bilemiyorum. Domatesleri yeniden tohumdan başlarım geldiğimde.
Çilek ağacında istediğim performası yakalayamadım zaten. Gerçi domatestede katı ortamdakiler daha iyi oldu. Belki seneye perlitli bir sistem düşünüyorum. Bir avuç perlitte 3 kök domates fidesi meyve vermeye başladı. Şaşırıp kaldım, diğerlerinin üzerine titriyorum, onlardan bir ses yok. Yoğurt kabındaki ters domateste bile 3 tane domates var, olacak çiçeklerde cabası.