View Single Post
Eski 26-05-2009, 14:19   #3847
yukka
Ağaç Dostu

yukka's Avatar

Giriş Tarihi: 24-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lerdemir Mesajı Göster
Sn.__nilfr__,

Teknik olarak konuya vakıf değilim ama, sadece bir fikir yürütme olarak dikkate alınız lütfen;

Mum çiçeğinizin son dönemindeki coşku acaba gerçekten de şekerli ılık çayın etkisi mi, yoksa mevsimin ve dönemin doğal süreci midir?

Zira; benim de oldukça yaşlı mum çiçeğime bu haftasonu göz attığımda, şebeke suyu ile nadiren sulamaktan başka hiçbir şey uygulamamama rağmen coşkunca serpilmiş olduğunu gördüm.

Üstelik de bütün kışı, İstanbul kışının tüm etkilerine maruz kaldığı açık bir balkonda geçirmiş olmasına rağmen...
Sn. Lerdemir,

Bu kış ben de mum saksılarını balkona aldım. Çoğu zaman naylon torbalar geçirdim üzerlerine, soğuğa ve 6. katın rüzgarlarına dayanabilsinler, diye. Şimdi hepsi iç mekanda. Balkonlarda güneşlik yok. Fazla güneşe dayanamazlar, diye içeri taşıdım onları. Şu anda dal-budak salıyorlar. Kışı dışarda geçirdikleri için bakalım çiçek açacaklar mı. Dışarda kalmayı sürdürselerdi yüzde yüz çiçekleneceklerinden emindim; ama şimdi değil. Yine de Geceleri vasisdasları açık bırakıyorum, havalansınlar, diye. Bakalım ilk çiçek haberi kimden gelecek

yukka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön