Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cigdemdogan
... Bizim evde kimsenin gündemi kimseye uymadığından bir araya gelip birşeyler yapmamız hayli zor oluyor.  Biraz akşamüstüne kalıcaz fakat bu hafta da gidemezsem hobi bahçemize çok üzülecektim.
|
Günümüzün ev trendi böyle; kimse kimseyi görmeyecek, telefon, e-posta vs. ile iyi haberlerini alıp, gül gibi geçinilip gidilecek, üzerine kurulu, maalesef.
Akşamüstü olabilir tabii, sulama ve ekim dikim için sabah erkenden daha kötü ama öğle saatlerinden çok daha iyi bir zaman dilimi, uzun kollu olmak iyi bir de (Riva -tatlı su- kenarı, sivrisinek gerçeği!).
Gidememişseniz üzülecek olan sadece siz ve aileniz değilsiniz!
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cigdemdogan
Umarım oraya vardığımızda Gece gibi benden daha bilgili birileri vardır; ( Bu hafta gelecek olan varmı bilemiyorum.) Çünkü tohumları direk toprağa dikip sulama konusunda çok tecrübeli değilim. Yukarda anlatılanları okuyunca da biraz ürktüm nasıl yapmam gerekiyor diye 
Götüreceğim sırık cherry domatesler artık fide olmaktan çıktı. Üzerinde tomurcukları var sanki bugün yarın açacaklar gibi. Çok yakında herkes domates yemeye gelebilir 
Bu kadar büyüdükten sora toprağa geçirince tutar mı acaba?
İşte böyle korkularım var şu an, bakalım gidince neler olacak nasıl başa çıkacağım 
Hepinize sevgiler.
Döndüğümde herşeyi elime yüzüme bulaştırmış olmaktan utanmazsam, sizinle olan biteni burada paylaşacağım 
|
Ben gidemedim, pazar günü uzak, çook uzaklardaydım (fakat yine Samanyolu galaksisinde bir yerlerde!).
Gittiyseniz siz farketmişsinizdir ama henüz gidemeyenler için söylüyorum; merak etmeyin bizden kimse olmasa da bahçemizde Meryem hanım ve Alaattin bey (Yemyeşşil ekibi) sürekli bulunuyor. Çekinmeden soru sorabilir, destek alabilirsiniz.
Kiraz domatesleri yemek için sabırsızlanıyorum.
Paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz.
Size ve ailenize sevgiler.
gece
G.Lucas'ın kulaklarını çınlatan forum üyesi!