Sevgili Gece ve şirin ailesi bizimle çok güzel resimler paylaşmışlar ve yaptıklarını çok güzel anlatmışlar. Çok teşekkürler. Bu hafta yoğunluk nedeniyle siteye girememiştim. Şu an itibariyle halen babamın Fenerbahçe Spor Klübünde oy kullanıp gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla. Bizim evde kimsenin gündemi kimseye uymadığından bir araya gelip birşeyler yapmamız hayli zor oluyor.

Biraz akşamüstüne kalıcaz fakat bu hafta da gidemezsem hobi bahçemize çok üzülecektim.
Umarım oraya vardığımızda Gece gibi benden daha bilgili birileri vardır; ( Bu hafta gelecek olan varmı bilemiyorum.) Çünkü tohumları direk toprağa dikip sulama konusunda çok tecrübeli değilim. Yukarda anlatılanları okuyunca da biraz ürktüm nasıl yapmam gerekiyor diye

Götüreceğim sırık cherry domatesler artık fide olmaktan çıktı. Üzerinde tomurcukları var sanki bugün yarın açacaklar gibi. Çok yakında herkes domates yemeye gelebilir

Bu kadar büyüdükten sora toprağa geçirince tutar mı acaba?
İşte böyle korkularım var şu an, bakalım gidince neler olacak nasıl başa çıkacağım

Hepinize sevgiler.
Döndüğümde herşeyi elime yüzüme bulaştırmış olmaktan utanmazsam, sizinle olan biteni burada paylaşacağım