Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune
Amaaan, arkadaşım bahçesine başlık açmış da ben görmemişiiiimmm. Ben de diyorum, clematisi ne tavşanı yiyecek  Çok mutlu oldum, çoookkk
Önce hayırlı uğurlu olsun. Bu bahçede eşiniz, güzel prensesimiz (ve tabii ki bizler  ) ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzur içerisinde çoook uzun yıllar geçirmenizi dilerim.
İlk fotoğraftaki halini görünce bayağı bir korktum doğrusu ama sizin ne azimli (hatta takanaklı) olduğunuzu bildiğim için, o kuru beyaz toprağın bile üstesinden geleceğinizden hiç kuşku duymadım.
Dozer girmiş, yol yapılıyor. Hemen bir baskın yapalım  Şaka bir yana, işiniz zor ama bir o kadar zevkli. Her bir santiminde sizin emeğiniz olacak koca bir alan var elinizde. Şimdiden ne harikalar çıkacağını kestirmeye çalışıyorum. Her bir gelişmeyi ben de diğer arkadaşlar gibi merakla takip edeceğim.Offof ben nasıl kıskanırım şimdi bu bahçeyi, nasıl artık bilemem
Not: Kenesavarın altına lastik çizme daha iyi giderdi 
|
Teşekkürler
Aslında siz ille de Mordoğan diye tutturmasaydınız iyi olacaktı.
Ne kadar çok arkadaş, bahçe o kadar güzel.
En azından kavun-domates vs. ekebilirsem ekim gibi ürün toplamaya bahçeye gidebiliriz.Dikip dikemeyeceğim bu hafta ve gelecek hafta belli olacak.