Sn.Denizakvaryumu; öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin. Sonunda bahçenize kavuştunuz. Güle güle yeşertin.
Tüm mesajları baştan sona ve yaşayarak okudum. Bundan yaklaşık 20 yıl öncesine gittim çünkü. Biz de bahçeyi aldığımızda sessiz sakin, suyu, elektriği ve yolu olmayan, ekin ekilen boş bir tarla idi. Bahçemizin şimdiki haline gelmesi için epey bir çaba harcadık. Elektrik çektirdik, yol açtırdık, su getirdik borularla. Diktiğimiz kavunu, karpuzu, domatesi, biberi fare ve kargalar için diktiğimizi farketmemiz zaman aldı

Nelerrr nelerrr. Ne maceralarla bu güne geldik. Kısacası aynı başlangıcı yaşadık sizinle. Şu an yaşadıklarınız o kadar tanıdık ki. Bu yüzden; bugünden sonra da sayfanızı merakla takip edeceğim. Ve inanın ki her başarı ile yetişen bitkide sizin kadar sevineceğim. Uzun bir macera bekliyor sizi de. Başarılar.
Bizim bahçenin şu anki durumu ile ilgili bir fikriniz var mı bilmiyorum, arzu ederseniz bir ara bakın. Belki moral olur.
Bir de ; Ankara civarında bahçe yapmaya çalışanın halini , yine Ankara civarında bahçesi olan daha iyi anlar.
Alıntı:
M.Sema Bu mesajı okuyup sonra arama sayfalarından Ortabereket diye kaç kişi arama yapmıştır acaba?
|
Hemen aradım hemde