Ben özür dileyerek araya girmek istiyorum .Halil bey ve menemen çiftçileri sonuna kadar bu düşündükleri uyguladıkları metod tamamen doğrudur.Eğer bir bağa külleme illeti beyaz sinek girmiş ise çok zor bir kurtuluş olur. Ve biz külleme için her defasında ayrı ayrı olmak üzere kimyasal ilaç kullanıyoruz.Beyaz sinek içinde aynısı .Geçen sene küllemeyi kimyasal ile durdurabildik.Çiçekteykende kılpayı beyaz sinekten kurtuldum ama çiçekteyken neredeyse salkımları kaybediyordum bu da doğrudur ve gözünüzün önünde salkımın kayboluşunu fark edersiniz.
Ben cok kendimce inandığım için risk aldım ve bunu denedim olur veya olmaz.Ama burada benim imkanım var ve bu malzemeyi aldığım için hangi imkanım varsa onunla birşeyler yaparak sizlere resimlerle olayları göstermeye çalıştım. Doğruda olabilir doğruda olmayabilir.
Ama burada artık olayın farklı yerlere gittiğini hissetmeye başladım.
Sanki ben ya bionemciyim **** halil Beydenim gibi anlasılmasını istemediğim için artık fotoğraflama yapmıyacağım .İyi isede artık ben bunu kullandım bilerek iyi olmasada ben bunu kullandım .Ya halil beyin dediği gibi çiftçinin senesi bitmez kalan saglar bizim olacak **** oguz beyin dediği gibi biz bu meretten kurtulabileceğiz .Hayırlısı allahtan herkese bol ürünler bol kazançlar .
|