Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Yazıları ben taşıdım. Satış yapılan başlıklarda, bitki ile ilgili ayrıntılı bilgilerin olması doğru değil. Çünkü satış başlıkları, geçiçi başlıklardır, daha sonra silinirler...
Ziya Bey arada bu izlenimi veriyor. İnternet üzerinden iletişim, onun yaygın iletişim tarzı olmadığı için, hemen gardını alıyor ya da gardını almış etkisi uyandırıyor. Büyük harfle yazıp, altını çizmese daha kolay geçiştirilecek şeyler, gereksiz yere büyüyor.
Sözün kısası, işin bu tarafını bir yana bırakıp, bitki üzerinden konuşmaya devam 
|
Sayın Geophyte, Ben sevgili MALİNA ya bu konudaki ayıbımı (internet iletişimi)
daha öncelerdede samimi olarak ikrarda bulunmuş idim,bu yüzden malinanın laflarını alıntı yaptım .Yüzde yüz haklı.
Sizlerin tümünden ,yanlış anlamalar için özür dilerim.Benim makinam sürekli açık değil,vakit bulup açtığımda bu yazışmaları görüp değerlendirebiliyorum.
Beni bu şekilde kabullenmek zorunda tabiidirki değilsiniz.Sizlerden ricam böyle özel durumlarda ya bana 532 484 484 4 nol lu telefonumu arayın ,veya tel ime mesaj atın.
orkide ile ilgili konuya gelince; laflarımın tamamında her zamanki gibi ciddi idim.
Bu çiçeği tanımıyordum ve bütün samimiyetimle söyledim yanlış anlamayın öyle alay falan nasıl söz konusu olabilir,
Siz şurada yanılgıya düşüyorsunuz,
Sizi tamamen tamamen dinledikten (okuduktan )sonra olayı inceleyip,daha sonra size birkaç latince isim ve yetiştirme şöyle olur ,böyle olur diyeceğim bekleniyor.İşte bu ben değilim.Beni tanıyanlar iyi bilir.Biliyorsam biliyorum ,bilmiyorsam bilmiyorum.Bu kadar net ,hiç bir komplexim ve hiçbir beklentim yok ,sizlerin dost lukları bir çayımı içmeleri dahi benim için yeterli ,
ne beni ÜSTAD falan gibi gözünüzde büyütün ,ne de bu çiçeği gözünüzde büyütün.Benim yaptığım sadece uzun yıllar ciddi bedeller ödeyerek edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak,bu çiçeğinde zor bir çiçek olmadığını dilim döndüğünce anlatmak.
Sayın Geophyte,
ben sizi tanımıyorum ,bay bayan onuda bilmiyorum.Sizden resim gelince Gaziantep ve oranın sıcağınıda gözönüne getirdim.
Ve resimdeki bayanın siz olduğunuzu düşünerek öyle yorum yaptım,bana da hak verirsiniz herhalde.
Bu orkide ile ettiğim lafların hepsinin arkasındayım,tanımıyordum ve gerçekten çok etkilendim ,size bu çiçeği görmek için 15 dakikalığına gaziantebe gelirim ,lafımında arkasındayım.
Bu çiçeği sitede tanıyan arkadaşlarda olabilir onlara da saygı duyarım.
Çok ucuz bir variete de olabilir,çok pahalı bir variete de olabilir.
Bana göre orijinali çok pahalı olmalıdır diye düşünüyorum.
Aşık olduğum bir saksıya 5000 dollar verdiğimi biliyorum.
Bu melezlenen varietenin bu hale gelebilmesi en az 10 sene gerektirir diye düşünüyorum.
En derin saygı ve sevgilerimle
not;çiçekleri ve özellikle orkideleri SEVİN,onları seven insan yapısı çok incedir,hassasiyetiniz bundan ,sizi en iyi ben anlarım.