arkadaşlar lalelerimin yeni çektiğim fotoları.
saksıdaki sararıp da söktüğüm lale çürümüş. 1- 1.5 ay önce hafif sararmaya başlamıştı o zaten. hiç yavru bile oluşturmamış.
saksıdaki diğer bir sararan laleden de bu beyaz 3 tane soğan çıktı bunlar da tam gelişememiş. aynı geçen senelerde olduğu gibi.
diğerleri hala yemyeşil. onlardan umutluyum. galiba sağlam onların soğanları ve iyi gelişiyorlar. topraktakiler zaten hiç ilgilenmesem de kendi kendilerine idare ediyorlar. istanbuldan almıştım 50 krşa topraktakileri resmleriyle alakası yok hiç sevmedim. saksıdakiler Asyalale onlar çok güzel tabi ama çürütmesem daha güzel olacak

en güzel soğnı yapan torpraktaki lalelerden biri. misafirin çocuğu kırmıştı mecburen söktüm ben de ama yine durumu bayağı iyi.
diğer bir resimdeki bir sürü irili ufaklı lale de eski senelerden kalma her sene ekip söküyorum onları.
