View Single Post
Eski 19-05-2009, 11:27   #777
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Çok güzel bir uygulama olmuş. Elinize sağlık.

Bir kasa kadife çiçeğini sırf sebze bahçesi için almıştım ama başka yerlere diktim. Bir kasa daha alıp sebze bahçemin etrafına dikmek istiyorum.

Ben de 4 yıldır her bahar daha farklı düşünerek en doğrusunu bulmaya çalışıyorum. Aslında doğrusunu bulmaktan çok doğrusunu bulma arayışını seviyorum galiba. İnatla amatör kalmak istiyorum.

Bu sene sebze bahçemle bölük pörçük ilgilensem de her şey kendi kendine düzen içine girdi. Antenlerin önünde çilekler şahane oldular, Enginarlar toplam 6 kök oldular, ikisinde 3 adet enginarım var. Kabakları ektiğim çukurun kenarına arpacık soğanları sıralı dikmiştim, çok düzenli ve keyifli görünüyorlar. Bu sene şunu anladım ki, sebzeler dümdüz sıralı dikilip-ekilince çok düzenli görünüyorlar. Eskiden pek önem vermezdim, dağınık görünürdü sebze bahçem. Bu sene hizaya geçmiş durumdalar

Meyvelitepe, havuç yetiştirdiniz mi hiç? Havuçların yeşil kısımları çok geliştiler, çiçeğe gitmeye başlıyorlar ancak kök kısımları pek gelişmedi. Havuç ta patates gibi çiçek açıp kuruduktan sonra mı toplanır?

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön