sevgili seleste inanın bende ismini bilmiyorum ama sevgili nurcanaybay sayenizde bizde öğrenmiş olduk.çok teşekkür eder saygılar sunarım.
sevgili gece kardeşim inanın ortak yönlerimizden arıcılık ama imkan dahilinde yapmayı düşünüyorum.öncelikle kuyu ve tel örgü . daha sonra emekliye 7-8 yıl var inşallah o zamana kadar hayellerimi aralıklı olsada gerçekleştiririm.çilek gerçekten güzel bir meyve.bana ilginç gelen ise arkadaşımın bahçesinden kendisinin seyreltiği ve atmayı düşündüğü esnada ben aldım geçen sonbaharda tarlaya ektim.aynı fideler olmasına rağmen benim çileklerin tatı arkadaşımınkilerden daha tatlı geldi bana.onunkiler ekşimtrak bir tatı var.nedeni ne acaba sizce? birde dün burda sıcaklar resmen başladı termometrelerde 42-43 dereceyi okudum. bundan sonra biraz zorlaşacak çalışmalarımız. sabah erken saatlerde bitkileri ve ağaçları sulamak gerekiyor veya akşam serinliğinde.birde annemin tavsiyesi 3 çapa bir sulama diğiyor.o zaman bitkiler daha güzel olur diğiyor. eee nede olsa tecrübe konuşuyor eski toprak.
saygılar
|