View Single Post
Eski 16-05-2009, 20:51   #191
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Nejla Hanım'ın yazdığı gibi bitkilerin coşmasına az kaldı gibi, merakla bekliyorum. Sağol Kirazcığım. Çiçeksever, "Orman gülü" çiçek açmayan tepelerinden hemen sürgünler vermeye başladı bile, inşallah keyfi hep yerinde olur.

Merakla beklediğim tohumdan yetiştirdiğim fideler de var. Ne olduklarını tamamen karıştırdıklarım. Her yere bir şeyler serpiştirmişim, havaların ısınmasıyla hepsi büyümeye başladılar. Çiçeklendiklerinde anlayacağım ne olduklarını, sürprizli oluyor daha heyecanlı tavsiye ederim Yere ektiğim tohumlar ya çıkmazsa diye bir saksıya da biraz biraz serpiştirmiştim, çıkmayınca başka tohumları da serpmişim, şimdi saksı tam bir perşembe pazarı, nasıl olacak göreceğiz

Bugün Nilüfer akvaryumu önünü düzenlemeye devam ettim. Akvaryumun içinden çıkan mercanları, taşları dışında kullandım. Akvaryumun suyu yarımdı, nilüferlerin yaprakları görünmeye başlayınca bugün suyunu tamamladım, camı kırmızı bir şeyle kaplanmıştı temizledim. Suyu devirdaim olmadığından (böyle gerektiğinden) haliyle bulanık ama yine de camını temizleyince daha güzel oldu. Nilüfer inşallah bu yaz açar, çok istiyorum çiçeğini görmeyi. Yarın bulabilirsem 2 adet Koi alacağım.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön