Sayın Üyeler;
Uzun zamandan beri (meşgul olduğumdan dolayı) siteye yazamadım...Zaman zaman boşluk bulduğumda ziyaret edip yazılanları okumaya çalışıyorum...Şuanda olduğu gibi...
Benim amacımın bu forum üzerinden satış ya da ticaret olmadığını,sadece faydalı olmak amacı ile birşeyler yapmak istediğimi daha önce de belirtmiştim...Ticari kaygılar ile yazılanlar açıkçası beni çok ilgilendirmiyor...Bu ürünün doğru pazarlanıp pazarlanmadığı falan çok önemli değil...Önemli olan doğru bir ürün olması...
Bilimsel veri olup olmadığı tartışılıyor halen...Bana ulaşan raporları size ulaştırmaya çalışıyorum... Ancak halen bu bilimsel mi değil mi tartışmaları sürdüğünü görüyor ve üzülüyorum...
Şuanki bilimsel öğretilerin Türk tarımını nereyegetirdiği gözler önünde...B5A nın yaptıkları da...
Sayın üyeler;'' Zarfın üzerine bakarak içindeki mektubu okuyamazsınız...''
Ben size B5A ile yetişmiş çileğin Pestisit raporunu sundum, bu raporda sıfır toksit maddeye rastlanmış iken; kilasik tarım uygulamaları ile yetişen ürünlerimiz gümrüklerden geri dönmekte...Durum böyle iken halen bilimselllikten bahsedip,laf kalabalığı yapmaya luzum olmadığını düşünüyorum...
Herkes herşeyi söyleyebilir..Biz işimize bakıyoruz...Bu Ülkede Gübre fiatlarını ucuzlatıp,En kısa sürede organik tarıma geçişi sağlamaktır hedefimiz...B5A ailesi olarak hepinize saygılar sunuyoruz...
|