View Single Post
Eski 15-05-2009, 21:18   #38
Crocus Şen
Ağaç Dostu

Crocus Şen's Avatar

Giriş Tarihi: 08-12-2007
Sevgili Nariel inanılmaz tatlı ve şirinler..
Onları almakla çok çok iyi yapmışşın umarım en kısa zamanda sahiplenecek iyi yürekli kişileri bulursun..
Seninle bende aynı durumdayım..Bundan 3 gün önce,akşam saat 21 sularında dışardan inanılmaz acınası sesle bir kedi miyavlaması geliyor.Durmadan miyavlıyor ama sanki ağlıyor.
Dayanamadım aldım elime sütü beslemeye,biz sitede oturuyoruz bizim blok kapısının önüne bir koli içinde mama,süt kum var..Kedicikte biraz ilerde yatmış boylu boyunca..Seninkilerden birazcık daha büyük..
Hemen aldım elime ,alır almaz sustu,resmen motor sesi gibi sesler çıkarmaya başladı..(bu ses için biz küçükken şarkı söylüyor diyorduk)Anladım ki çok mutlu,beslemeye çalışıyorum içmiyor,süt kabının içine giriyor,ama 2 adım atıyor düşüyor,eşime eve alalım ,biraz büyüsün bakalım dedim,o gece banyoda küvete yer yaptım,gece susmadı bir türlü,sabah ilk iş veterinere götürdüm..Meğer 20 günlükmüş daha..Yürüyememesinin nedeni de biri **** birileri zarar vermiş!Hemen gereken müdahaleler yapıldı..İğneler,ilaçlar..Yeterli miktarda besin alırsa hiçbir sıkıntısı olmayacak..Eve geldik.Senin aldığın biberondan içirmeye çalışıyorum içmiyor,bebelac aldım(veteriner önerisi) içmiyor,deli olacaktım..yoğurt verdim çok az yaladı,uyudu..Tuvaletini yapamadı çok zorlandım,çok korktum uyandığında bir baktım yattığı yer kan olmuş!Hemen tekrar veterinere..Bu seferde kuyruğunun popoya yakın kısmında kocaman bir sıyrık,sanki bıçakla kesmeye çalışmışlar!Zavallım tedavisi olana kadar çok canı acıdı,çok miyavladı,içim parçalandı resmen!!Şimdi 3. gündeyiz ..Havalar ısındığı için balkonda..Çok güzel yer yaptım ona..Küçük kediler için tek öğünlük konservelerden aldım,onlardan yiyor..Ama sıvı olarak hiç bir şey tüketmiyor,ağzından şırıngayla antibiyotik vermek için çok zorlanıyorum,özellikle yarasını pansuman etmek tam bir işkence ikimiz içinde..Şimdi 10 gün sonra umarım düzelir ve kuyrucuğu kesilmez..Küçücük,savunmasız,zavallı hayvanlara bunları yapanlar insan olamaz..Ne isterler,neden yaparlar,ne dertleri vardır onlarla..Yazık değil mi?Birini görsün hemen yanına gidip sürtünmeye çalışıyor,sevilsin istiyor..
Bende çok fazla evde bulunan biri değilim,üstelik bebek bekliyorum aslında çok haşır neşir olmamam gerekiyor,bir süre toparlanana kadar benimle ama sonrası için bende iyi bir yuva arıyorum..

Eklenen Resimler

Crocus Şen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön