View Single Post
Eski 14-05-2009, 14:44   #124
caucasus
Ağaç Dostu

caucasus's Avatar

Giriş Tarihi: 15-01-2006
Salı günü toplamış olduğum tohumları arkadaşlara yollamak için dışarı çıktım. Normal kargo ile isteyenlerinkin de hiçbir problem olmadı, ptt kargo ile isteyen arkadaşlarımın tohumlarını yollamak için ptt'ye gittiğim de bir kuyruk vardı ki akıllara zarar hemen dışarı çıktım başka bir ptt'ye gittim orası da aynıydı, en son yakınlar da bulunan bir başka ptt'ye girdim 3 kişi vardı hemen elimde ki tohumları göstererek '' bunları yollamak istiyorum '' dedim görevli
- Tamam buyrun dedi
Gittim bu formları doldurun diye elime göndereceğim kadar ( 16 ) gönderi kağıdı verdi !!! Nasıl yani bunları ben mi dolduracam dedim ?
- Evet
Demez mi !!! ben de bir şaşkınlık nasıl olur bunları bilgisayardan çıkarıp yapıştırmayacakmısınız ? diye sormaya başladım. Gayet sakin
- Hayır gönderen ve alıcı yerlerini tam olarak yazın dedikten sonra kağıtları bıraktı.
Neyse ben elim de kalemle binbir dertle bırakılan küçücük yerlere adresleri yazmaya başladım. Bittikten sonra görevliye verdim.
Görevli kağıtları teker teker mühürledi, tarttı, tarihlerini yazdı, gönderici kağıtlarını naylonların arasına koyduktan sonra tamam.
- Nasıl ödeyeceksiniz diye sordu ?
- Ödemeli olaradak dedim.
- Tamam siz bize parayı vereceksiniz, alıcılar zarfları aldıkça paralar tahsil edilecek dedi. Yaklaşık 1 hafta sonra gelirseniz paranızı iade alırsınız ve kağıtları kaybetmeyin dedi.

Tabi ki ben de biraz yorgunluk, biraz şaşkınlık, biraz kızgınlık oldu ama yapacak bir şey yok bir defa yollarım dedim.

Benim de bu şekil de bir postane maceram oldu artık Ptt'nin yanından bile geçmek istemem, en azından bir kaçgün.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön