View Single Post
Eski 11-05-2009, 21:27   #64
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Hiç uğraşmadan yazdığınız aşağıdaki yazı için de vallahi bravo diyorum ve teşekkür ediyorum.
Siz de bana 78 li yılları, gençliğimi anımsattınız. Benim öğrencilik yıllarımda bu bahsettiğiniz rengarenk çiçekli pazen elbiseler, üniversite öğrencisi kızlar arasında modaydı. Benim elbisem robadan fırfırlı, siyah üzerine pembe kırmızı ve mor minik çiçekliydi.74-78 dönemi arkadaşlarımla hala görüşüyorum ve bu elbiselerimizi hatırlatıyoruz birbirimize. (Renklere bakar mısınız ?)
Ama olsun,Yıllar sonra Azra Akın bizim pazen elbisenin ince askılısını dünya güzellik yarışmasında gece kıyafeti olarak giydi ya...Helal olsun.Ne varsa Anadolu da var.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi çekirdek Mesajı Göster
kadınların gömleği patlayan bir pembede bol ve büyük güllü desenli, alttaki şalvarı yine patlayan turuncuda ya da mavi üzerinde kocaman ve rengarenk lale desenlidir ya, ve o kumaş ille de pazendir ya..., bu görüntüleri çağrıştırdı.

Ne güzeldir; hiç tasarımlı, hiç modalı, ille de uyum kaygısından uzak, doğayla bütünleşmişliklerinin verdiği iç dünyalarının renkliliğinin dışa vurumudur. (Vallahi bu cümleyi kurmak için çok uğraşmadım ) Salınırlar öylesine, nazlı nazlı.

Çiçek fotolarınızı görünce onları anımsadım, canan çiçeği bile her seferinde aynı etkiyi yapıyor bende.

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen Vildan Sönmez : 11-05-2009 saat 23:14
Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön