Bu linkde yazılanlar sadece genel ve yanlış değil Orkidelere kısmende hakaret içeriyor.orkide kokmazda koksada leş gibi kokar dercesine havalandırma tavsiyesi bana yetti kusura bakmayın orkideleri cycasın fiyatı ile çorbaya çeviren bir siteyi ciddiye almam söz konusu olamaz. Amerikan usulü sensasyonel bilgiler nedense bana Banu hanımın sivrisineklerle olan dionaealı savaşını anımsatır gibi.... reytinge dayalı magazin haberciliği gibi geldi.
hani hergün haerlerde herhangi bir sebze hemen hemen her ay başka bir hastalığa iyi gelir gibilerden flaş haberler verirler ya...
hani onlara kalsa prostan kanserini domatesdeki luteinle iyileştireceğiz ancak orda söylenmeyen gerçekler hergün gerek duyduğunuz lutein dozu için bilmem kaç ton domates yemenizin gerekliliği. veya limonda hiçde idaaların aksine vitamin c açısından zzengin olmadığı gerçeği.... provitamini vitaminle karıştırıp retinol alacağım diye karaciğer dururken tavşan misali geviş getiremediğinden ancak %15 PROvitamin A aldıkları vs...vs...
ben daha ciddi linkleri okumanızı tavsiye edeeğim ancak ingilizce bilginiz hakkında bir bilgim yok türkçe kaynaklı bir linkde ben de bulamadım. resimleri de fırsat buldukça resize ve uygun fotoğraflarımı eklerim daha iyisi belki (biliyorum malina hanım bana az kırgın

) ama galeride yer açarsa oraya eklemem en doğrusu olurdu belki.