Hepinize merhabalar,
6-7 yaşlarındayken evimize bir bonsai hediye gelmişti. O zamanlar bana bu ağaç büyülü gibi gelirdi. Minicik ama yaşlı bir görüntüde, masallardan fırlamış, cüceler ülkesinden gelmiş bir ağaç. Sonraki akibetini hatırlayamıyorum. Muhtemelen kurudu ve kötü bir anı olduğu için benim hafızamdan silindi. Bonsai hiç aklımdan çıkmadı. Hala bir bonsai sahibi olmak istiyorum, masallar ülkesine geri dönmek için
Bunu biraz da, çocukların gözünden bu ağaçların yetişkinlerden çok farklı algılanıp, onların hayal alemini geliştirdiğini hatırlatmak için yazıyorum. Aynı Küçük Prens (Saint Exupery) kitabında olduğu gibi..
Daha önce de süpermarketlerde gördüm ama cesaret edip alamamıştım. Şimdi forumdaki yazıları hatmetmek istiyorum.

Ve ancak; evet zor ama artık yaşatabilecek bilgiye sahibim dediğim zaman bir bonsai sahibi olmak istiyorum. Tüm güzel bilgileriniz ve insanın aklını çelen resimleriniz için teşekkürler.
Ayrıca konu dışı olacak ama papağan beslediğimden dolayı yukarıdaki resimlerde Badboy27'nin papağanlı kupasına da bayıldım.