View Single Post
Eski 10-05-2009, 10:17   #3225
ootkn
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 26-04-2009
Merhaba,
Yapraktan üretime geçen yıl temmuz gibi başlamıştım ..Aslında ilk oluşan yumruları ayırıp büyüttükten sonra (tahminen şubat 2009 gibi )resimde gördüğünüz bardaklara ayırmış olsaydım şimdiye çiçek açmışlardı..Biraz ihmal ettim. Hiç bir özel besin vermedim...Aslında likit çiçek açtırma gübreleri var bunların annelerine uygulamıştım yıllar önce onlar cidden iyi sonuç veriyor ama önce bir bardaklara adapte olmalarını beklemeliyim çünkü 15-20 gün oldu bardaklara alalı..

Salonda yer kalmadığı için akvaryumun üstüne platform yaptım nemli ve alttan ısıtmalı bir sera ortamındalar şu an

Bir de daha önce gözlemlediniz mi bilmiyorum ama fes rengigibi olan bazen katmer yaprak veriyor bazen düz ..nedenini anlayamadım

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Faruk Mesajı Göster
Sayın Ootkn menekşeleriniz yavruladıktan ne kadar süre sonra bu hale geldi? Ayırdığınız pet bardaklarda ki menekşelere bakım uygulamalarını,ortam şartlarını,verdiğiniz besin takviyesini paylaşırsanız sevinirim. Çünkü çok başarılı bir üretici olduğunuz son eklediğiniz fotodan belli oluyor...

ootkn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön