View Single Post
Eski 09-05-2009, 20:31   #49
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Cumhur tonba'nın bilgilerine

Sn;Cumhur Tonba merak edilecek bir şey varsa Adalet hanımın konuların takipçisi olmaması, ama ben artık ağaçlar netteki arkadaşların hepsini anlıyorum bir konunun tüm ayrıntılarına girerek konun tam manasıyla açıklığa kavuşturmadan daha başka konulara girerek, konu içindeki ciddi yaklaşımlar gösteren kişilere saygı duymadan, hatta kendi yorumunu bile takip ederek sonuçlandıracak saygınılığını ortaya koyamıyorlar.

Bak sen bile bu durumun farkında değilsin, bu duruma müdail olarak açıklama yaparak seni aydınlatmak bana düştü, çünkü yaptığım açıklamamın takibindeki muhatabım sen olduğun için.

Arkadaşım ortada kopukluk yaratacak polemiğe sebebi senin kararların verecek, altaki satırlarda konunun geçtiği mesaj numaralarndan özetler halinde konuyu senin yormuna gerekecek bilgi sunmak için alıntılar koydum, ama yetmez dersen mesaj numaralarınıda ekliyorum 41,43,45,46,47 vaktin olursa daha detaylı bilgi için bu mesajlarıda sırayla oku ikna olacağın vede,merakınıda giderecek hatta senin içinde ders çıkarılacak yönler bulacaksın.
Üğütücüler çok iyi bir uygulama ama oradan sadece organik yani faydalı atıklar gidebiliyor, bunlarda direk kanalizasyona bağlı olduğu için faydalanılamıyor.
Keşke altyapılar oluşturulurken çöp öğütücülerden çıkan atıkların gidebilieceği farklı tahliyeler olsaydı, ben onca doğal gübrenin kanalizasyona karışıp gitmesine gerçekten üzülüyorum.

Kompost konusuna davet.

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın ;Adalet Yağcı atıkların bertarafını bu şekilde sağlanması sizi ilgilendirmenize şaştım desem yalan olmaz; Adalet Yağcı ama ben sizi "kendi gübreni kendin yaparak kompost " uygulamalarında görmedim, madem ilgi duyuyorsunuzda sizinde bahçenizde böyle bir uygulama yapma düşüncenizin olmayışına şaştım.

Sayın Adalet Yağcı sizden bir açıklama yapmanızı ıstiyorum vede, kompost konusunda bilgilerinizi paylaşmaya davet ediyorum sevgi saygılarımla hoşça kalın.

Sayın Epsody, başlığa yazdığınız mesajınızı özelden de göndermişsiniz, sağolun.
Biraz sitem içeren mesajınıza cevap vermek için biraz düşünmem gerekiyor, ben kendi adıma gücüm ölçüsünde önlemler alıyorum.

Adalet Yağcıya atıkların bertarafında yardım

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın ; Adalet Yağcı, Satırlarıma başlarken samiyetinizden dolayı göterdiğiniz ilginize memnuniyetimi bildirmek isterim. Adalet hanım samimiyetimin bir ifadesi olan sitemimin açıklamasını yaparak sizi fazla düşündürmeden bu konuya açıklık getirerek sukutunu sağlıyarak sadede gelmek istiyorum, belediyelerin evsel atıklarla ilgili düşücelerinizi açıklamalarınız, benim hobilerim toprak ve kompost konularıyla örtüşmesi ile sizin evsel atıklar konusundaki duyarlılığınız beni konunun içinde hakim duruma getirerek size bu tavrı gösterme haklılığını verdi.

Bu şekilde davranışımın başka bir niyeti yok, hatta sizi düştüğünüz bu çelişkili ortamdan kurtarmayı kendime bir çevreci olarak borç kabul ettiğimden sizi kendi gübreni kendin yaparak kompost oluşturma konusuna davet etmiştim, gelmesenizde size özeldende olsa kendimin inanarak uyguladığı ve gerçek faydasını görerek inandığım uzun çalışmalar sonucunda kendime mal ederek çukurda mikroorganizmalarla beraber solucanlarla oluşturduğum kompostumu tanıtmak adına açıklamalarımı yapacağım.

Alıntı:
sizi düştüğünüz bu çelişkili ortamdan kurtarmayı kendime bir çevreci olarak borç kabul ettiğimden sizi kendi gübreni kendin yaparak kompost oluşturma konusuna davet etmiştim, gelmesenizde size özeldende olsa .......

Sayın Epsody, hangi çelişkiden bahsettiğinizi anlayamadım, ben bilmeden yanlış bir mesajmı verdim yoksa?

Beni 'Kendi gübreni kendin yaparak kompost oluşturma' konusuna davet ettiğinizi de hatırlayamadım, bu başlıkta mı yazdınız, özelde böyle bir mesajım yok çünkü.

Kendinize böyle ulvî bir görev seçtiğiniz için sizi kutlarım.

Yeniden açıklama yapmak

Kompost konusuna davet.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön