ilahi Halil bey valla inanın cok hoşuma gitti.Çok doğru konuştunuz.Evet halil bey bende en küçük tarım makinası olarak sadece sırt tulumbası var. Her şeyi çiftçimiz var ona yaptırıyoruz.Burası ikinci çift atılmış yer daha damlama sistemi yeni döşendi. Bu sene ilk olacak inşallah iki defa çapa yaptım elle bir defa da traktör çapası yalnız ben her seye göze alarak bu bionemi kullandım. Esasına bakarsanız ben sizden fazla korkuyorum bu durumdan hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Ben bu sitede inanın çok şey öğrenmeye amaçlıyorum bunun en kısa örneği uğur böceklerini bizler zararlı olarak biliyorduk ama onların ne kadar yararlı olduğunu yeni öğrendim. Artık onları gözüm gibi bakıyorum. Dediğiniz gibi ot bence yararlı ot varsa toprakda verimde vardır. Bence sorun yok artık önceden olsa hemen kafasını bir çapa vuruyordum artık işler değiiyor onları özellikle toplayıp hanıma toplattırıp hayvan gübresiyle beraber asma dibine gömmeye calışıyorum .
Bu site gözümde tam bilgi kaynağı herkesde fazlasıyla bilgi var yeterki aratırmak lazım .Buarada bionem knusuna gelince ilk defa sitelerindeki yazılarında şu ibare var .Asma budandıktan sonra dahil bu ilacı kullanın bu ne demek tripsi yok etmek demek ama biz geç kaldığımızdan bende kimyasal kullanmıycam dediğimden bazı yapraklarda fazlasıyla hırpalanma var ama geçmek üzere esası dediğim gibi kesinlikle normal asmayı önceden ne yapıyorsak onu yapmalıyız ilaç zamanı ilacı uzatıcı zamanı uzatıcı gerisini pek bilemiyoruz. Çünkü biz ticari yapıyoruz bu işi eğer bağcılık yapıyorsanız uzatıcı mutlaka atın ayrıca görüşmek isterseniz. Özelime msn yi yazın ordanda görüşebiliriz. tel 05449507916 buradanda görüşebiliriz . Sizede işlerinizde başarılar yarın bionem uygulaması yapacağım yine yapraktan haberiniz olsun Halil bey.
Düzenleyen 20horoz : 08-05-2009 saat 18:11
Neden: unuttuklarımı düzelttim
|