View Single Post
Eski 08-05-2009, 13:54   #167
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
jineop'a Kişisel itirafım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili Epsody hepimiz yaşama tutunmak için doğaya sarılmalıyız.Bahçem olmadan ben sürekli bilgisayar başındaydım.Oyun oynayarak sanal puanlar için ömrümü tüketiyordum. Şimdi küçücük bahçemde o kadar mutluyum ki. Önceleri yaşadığım apartmanında çok büyük bahçesi vardı ve ne enterasandır ki orada hiçbirşey yapmamıştım. Şimdi düşünüyorum da biz doğa delileri neden parklarımıza, apartman önlerimize sahip çıkmıyoruz. Çok teşekkürler.
Sevgili jineop samimi kişisel açıklamalarınız size böyle hitap etme cesareti verdiğinden, açıklamalarınza birşey eklemek ihtiyacını duydum, ne mutlu ki size o kısır döngünün çarkından çıkarak doğa adına bir şey ortaya koyarak ömürlere ömür katacak güzelliklere imza atma şansını yaklıyarak yaşamınızı kaos cehenneminden küçük diye tabir ettiğiniz bahçenizde cenneti innşa etmişsiniz, yakın olsaydınızda sizinle bu kendinizi aşma olayında sizi daha yakından tanıyarak içinizdeki bu değerlerin dışarıya bir yanardağ gibi indifa etme sebebinide öğrenme fırsatım olsaydı.Saygılarımla

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön