Sevgili Faruk Bey ve Züleyha Hnm,
cevaplarınız için tesekkürler. Meneksem pembe tül perdemin arkasından güneş görüyor. Çoğu zaman güneşliği açmayı unutuyorum sabah işe yetişme telaşından. Yavrucum ışığı yeterli görmüyor olabilir dediğiniz gibi.
Bu arada geçmişi biraz okudum, çok ilginç geldi ama denemeye karar verdim bitkiciğimin yan tarafına bir doğum kontrol hapı gömdüm. Çiçeklenmesinii sağlıyormuş(?). Bilemiyorum bakalım.
Birde şekerli su işe yarıyormuş. Ya neler varmış neler
Bu arada okurken baktım herkes dalından çelikle üretim yapmış çok meraklandım bir kaç dalını budama amaçlı kesecektim zaten şimdi onlarıda uygulamadan geçirip dikmeyi düşünüyorum.
Burası çok güzel, gerçekten çok yararlı bir yer tebrikler burada bulunan herkese...
Zevkle okuyorum her kelimesini, her öğrendiğim beni ayrı şaşırtıyor ayrı mutlu ediyor. Hepside ister istemez aklımda kalıyor. Bazen konusu açılıyor şöyle şöyleymiş nasıl ardı sıra geliyor kelimelerim. Vallahi bu bilgimi mesleğimde kullansam bayağı yol katedermişim
