View Single Post
Eski 22-09-2006, 10:08   #3
TigerX
Ağaç Dostu

TigerX's Avatar

Giriş Tarihi: 12-09-2006
Talking

Bu kadar faydalı olan bir bitkiyi kullanmaya karar verdim. Yaklaşık 1 aydır elimden geldiğimce düzenli olarak kullanmaya çalışıyorum.

Tabii 2 bardağı aşmamak kaydıyla...

Aktardan aldığın için cinsini tam olarak bilmiyorum. Tıbbi olanı en iyisi elbette.

Ciddi ciddi faydalarını görmeye başladım. Gece terlemesini şu an için geçirmiş gibi. Ayrıca susuzluğa da çok iyi geliyor. Ben 1 bardak adaçayı içtikten sonra neredeyse 4-5 saat su içmiyorum. Oysa ben çok su içen birisiydim. Günde 5-6 litre su içerdim.

Bu nedenle yaklaşan Ramazan 'da orucu açtıktan sonra su içmeden adaçayı çayını içmek, yemekten sonra aşırı su içmemize engel olacağı için sağlığımıza önemli katkısı olacaktr.

Adaçayını evde kendim yetiştirmek istedim. Çünkü bakanlığın yasaklılar listesine girmiş. Bir şey yasaklandı ise kesin birşeylere faydalıdır ve büyük şirketlerin zararı vardır. İyice araştırdım. Sonra tohumlarını aramaya başladım. Nihayet Praktiker 'de buldum. 1 Hafta önce ektiğim tohumlar yeşermeye başladı. Resimleri ilerleyen zaman içinde sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Bilmem faydalı olur mu?

Aşağıdaki resim bugün sabah işe gelirken çekildi. Tohumların yeşerdiğini görmek insanı çok mutlu ediyor. İnşaAllah sağlıklı olarak büyütmek de kısmet olur...

TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön