Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jibuti
Sevgili enver senin serayı gördükten sonra (maşallah) benimde hevesim kalmadı kendi seramla ilgilenmeye buna da burda çekememezlik diyorlar  
Ellerine sağlık kardeş herşey mükemmel.
|
Bence tam tersi sayın jibuti. Lütfen hevesiniz kırılmasın.
Sevgili envor bizleri motive ediyor, topraksız tarım konusunda heveslendiriyor. Yardımlarını da esirgemiyor. Zaten ben özel cep telefonunu da elde ettim vırt-zırt kendisini olur-olmaz zamanda arayıp birşeyler soruyorum, ama henüz ortaya koyduğum birşey de yok.
Sayın tabiat'ın da hakkını yemeyelim. O ne güzel marullar öyle.
Her ikisinin de başladıkları noktayı görüyor, gelişmeleri takip ediyor ve sonunda imrenilecek bir başarıya ulaştıklarını görüyoruz.
İkisine de paylaşımları için sonsuz teşekkürler.
Topraksız tarımda başarıya ulaşamayan arkadaşlarımız sakın ola ki pes etmesinler. Ne yapalım bizler amatörüz ve dünyanın en pahalı yöntemini kullanıyoruz
"deneme ve yanılma". Dedik ya biz amatörüz. Ne mutlu bize ki sitemizde yardımlarını esirgemeyen ustalarımız var.
Bizler ustalarımızın başarılı çalışmalarından birşeyler öğreneceğimiz gibi, birbirimizin başarısız çalışmalarından da dersler çıkaracağız.
Benim de, kuvvetle muhtemel başarısız, çalışmalarımı birkaç gün sonra ayrı bir başlık altında göreceksiniz. Yapmaya çalıştığım sistemi burada sizlerle paylaşacak, görüş ve önerilerinizi rica edeceğim.
Eminim ki sizler de benim başarısızlıklarımdan
(çok) dersler çıkaracak ve benim yapmış olduğum yanlışları yapmayacaksınız. Fakat neticede hep birlikte, ustalarımızın da bitmez tükenmez bir sabır ile yaptıkları yardımlar sayesinde başarıya ulaşacağız.
Hepinize yaptığınız çalışmalarda başarılar diler, selam ve saygılar sunarım.