View Single Post
Eski 04-05-2009, 16:18   #28
mel-i
Ağaç Dostu

mel-i's Avatar

Giriş Tarihi: 03-09-2008
Birinci kaktüs

Merhaba,
Zaman çabuk geçiyor , yaklaşık dokuz ay olmuş ağaçlar net üyeliğim. Burada güzel örneklerini gördükten sonra bendede başladı bir kaktüs sevdası... Son dört aydırda gittiğim her marketten, gördüğüm her seradan bir kaktüs toplamak ile sürüyor.
Henüz hiçbirinin taşıdığı isimleri ve kişilikleri yok. Yalnızca birinin benim için bir anlamı var, sizlerle onu paylaşmak istedim.

Başlarkende söylemiştim ya hayat kısa ve zaman akıp gidiyor. Kendisini bu zaman sürecinde unutanlar vardır belki benim gibi , sonra kendim için ne yapıyorum diye sorduğunda ; bir süre sessiz kalıp aman işte yapıyoruz birşeyler deyip devam ederiz. Ve bir gün benim için manevi değeri olan bir şans yakaladım. Zaman ve koşullar ne olursa olsun kendim için birşeyler yapma zamanı olduğunu düşündüm. O günü gizemli ruhumunda duaları ile müthiş bir enerji ile bitirdim. Dönüşte markette kaktüsler arasında bu kaktüsümü gördüm. Bir an bana o günü anlatmıştı.

Gövdesinde martının kanadını anımsatan bir sürü yaprağı vardı sanki bıraksanız uçacak gibi...
Ve ben o gün bütün martıları uçurmuştum gökyüzüne.
Adı "özgür kaktüs", istediği zaman herşeyi yapabilir.

Name:  IMG_0002.JPG
Views: 1134
Size:  67.3 KB

Benim yazım küçük bir deneme idi. Bu konunun üstadı sayın kartalpin gibi güzel ifade etmek kolay değil .Kendisine ve okuyan herkese
Saygı ve sevgilerimle...

mel-i Çevrimdışı   Başa Dön