Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop
Merhaba Seleste
Bahçeniz eminim çok güzel olacak çeşit çok ama daha küçükler sanırım,benimkiler gibi 
Sabırla beklemekten başka birşey yok.İçinizde ki çocuk-çiçek sevgi ikilemesine hayran kaldım. Seleste içinde ki güzellikler artarak devam etsin. Sevgiler
|
Sevgili Jineop,
Bahçem henüz sizinki gibi bebek sayılır. Yaşlı bir ağaç olmadıkça bahçe bahçeye benzemiyor henüz değil mi ? Çocuk çiçek ikilemesini farkettiğinize çok sevindim. Okul Bahçeleri ile ilgili bir başlık açmıştım, fazla katılım olmadı. "Köyümün mezarlığını yeşillendirmek istiyorum" başlığına ise sayfalar dolusu katılım var. (Hakan Bey, kişisel olarak ele almasın ) Toprağın altında uyuyanlar, toprağın üstünde cıvıldayanlardan daha kıymetli olmasın. Okul bahçeleri bu kadar betonken, mezarlıkların yemyeşil olmasını herhangi birşeyle açıklayamıyorum.
Bir üyemizin, " Yazdıklarınızdan etkilendim. Yakınımdaki bir İlköğretim Okuluna gittim. O okulun Seleste'sini buldum

Şu fidanları diktik, şu çiçekliği oluşturduk " demesini çok isterim. İyi dileklerinize teşekkürler. Çok selam ve sevgiyle.