View Single Post
Eski 02-05-2009, 12:15   #141
hakan7960
Ağaç Dostu

hakan7960's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2007
Sayın Yücel ÖZLEM,bey öncelikle size teşekkür ediyorum beni bu konularda daima yüreklen dirdiniz ve cesaretlendirdiniz.Her zaman yanımda olmanız ve destekleyici sözleriniz bana ilham kaynağı oldu.Buralarda göremediğim desteği(Sayın YILMAZ bey hariç)sizden daima gördüm.Mezarlık tahminen 10 dekar kadar var.Eğer bu sene diktiklerim tutar fire vermezse seneye de 1000 ağaç fidesi dikersem buranın işini bayağı bitirmiş olurum.Ama bundan sonra önemli olan bakımı dikmekle elbette olmuyor.İnşaallah bakımınıda iyi bir şekilde yapıp ağaçların büyümelerini seyrederim bundan sonra.
Mezarlığın dışındaki boş alana gelince hani bir hikaye vardır ya kıyıya vurmuş deniz yıldızlarını adamın biri tutup tutup atıyormuş geriye. Birisi de demişki:burada bir sürü deniz yıldızı var bunların hangisini atacaksın?Ne fark edecek? diye sorduğunda -adam bir tane deniz yıldızını yerden alıp denize doğru fırlatmış ve demişki:Bak bunun için fark etti bu kurtuldu demiş.Bu hikaye misali,bir delilik yaptım ve orayı sürüp kanal açtım ve deneme amaçlı buraya dikim yaptım.Belki köyden birileri ders alırda yardım etmeye karar verir))
Buranın koruma işine gelince,köyde küçük hayvan sürüsü yok,genelde büyükbaş hayvanları da sürü sahipleri kendileri güdüyor.Buralara uyarı levhası koyarsam bir kaç tane belki bu sorunu çözmüş olacağım.Dedim ya bu sene deneme amaçlı yapıyorum,bu alan biraz yamaç ve mezarlığın kenarı olduğu için sapa düşüyor inşaallah zarar vermezler.Sevgiyle kalın...

hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön