Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan
Bende durum daha da vahim. Altı ayda 8 çilek. Açan yüzlerce çiçeğin gerisi eğitim zaiyatı. Sarp' ı tebrik etmek lazım 15 günde mis gibi çilekler. Mert bey siz üzerinize alınmayın hemen.
|
Üstadım, moralinizi bozmayın biz bu çilek fidelerini Bauhaus'dan azman boyutlarda almıştık. O zaman üstünde çiçekleri vardı. Bu çiçeklerin meyvaya dönmüş halleri bunlar. Gerçi ondan sonra açan çiçeklerin büyük çoğunluğu da meyvaya dönmüş durumda. Ancak, aşağıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere bazı meyvalarda biçim bozukluğu var. Buradan da tozlaşmayı düzgün yapamadığım sonucuna varıyorum. Hoş her gün çiçeklere üfleyerek meltemler estiriyorum, ufak fiskelerle kıpraştırıyorum, arada fırçalıyorum. Olanı bu kadar anca.
Dün, hanım çilekli cheese cake yapacaktı. Evdeki, canım çilekler dururken gidip Migros'tan yarım kilo çilek almış. Kilosunu 1.6 Tl'ye satıyorlarmış adiler. Eve gelince, tabii bizi tefe koyup oynattı. Sarp ile bu alaycı yaklaşımların altında kalmamaya çalıştık ama bir tür "Kahraman bakkal Süpermarkete karşı" tuluatı oldu.