View Single Post
Eski 01-05-2009, 13:20   #138
hakan7960
Ağaç Dostu

hakan7960's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2007
Sayın alonesmaug,ben de size çok teşekkür ederim benim çalışmalarımı takdir ettiğiniz için.Köyünüzde ki bu tip çalışmaların olması beni de elbette çok sevindirdi.
Anladığıma göre köylüleriniz ortak olarak bu çalışmayı yapmışlar.Sonunda da güzel bir çalışma olmuş.Ben ise daha bu ortak çalışma ortamını yakalayamadım.5 senedir köyümün mezarlığını ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile tek başıma mücadele ediyorum.Bu sene 600 adet kök çam,80 adet 5 yaşında tüplü sedir fidanı diktim.Sadece 80 adet sedir fidanlarının dikimi için Tavşanlı ilçe milli eğitim müdüründen izin almak sureti ile köyün ilköğretim öğrencilerini almayı başarabildim.Geri kalan 600 adet kök çam fidelerini başka yerden yevmiyeli işçi getirerek diktim.Bununla yetinmedim mezarlığın yanında ki boş araziye örnek hatıra ormanı çalışması başlattım buraya da 250 adet kök çam fidesi diktim.Bunda ki amacım bazıları heyecana,şevk'e gelirde birşeyler yaparmı? diye. İnşaallah bir gün olurda sizin köy gibi imece usulü bir yardımlaşma havasını yakalarım. Sevgiyle kalın...

Düzenleyen hakan7960 : 01-05-2009 saat 13:23 Neden: imla hataları
hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön