B5A için birkaç cümlede benden
öncelikle merhaba forumdaki herkese cok yeni bir üyeyim forum için ama forumu uzun zamandır takipcisiyim özellike B5A nın sıkı bir takipcisiyim ve yer yer acıklansada yer yer üstü örtülüde olsa bir rekabet söz konusu mog ve B5A arasında evet ürünler arasında bir benzerlik var bende kabul ediyorum fakat mog ile B5A yı ayıran en büyük özellik galiba yapısıdır.
BEN B5A kullanan biri olarak sadece tek bişey sölemek istiyorum kullanın.İçerik konusundada sunu söleyebilirim ki özür dileyerek söylüyorum çünki ben ne ziraat mühendisi nede gübre üreticisiyim sadece arastırmayı seven biriyim ama bunca arastırma yaptım B5A hakkında saatlerimi harcadım ama bir zararlı yön bulamadım.
B5A nın içerisinde bakteri oldugunu biliyoruz ve bakteriler hakıında genel bir kaç şey: *Bakteriler Yeryüzünde Azot (Nitrojen) Döngüsünü Gerçekleştirirler.Nitrojen kullanarak, suni yoldan gübre elde etmek, en büyük sanayi dallarından birini ortaya çıkartmıştır.
Bu tehlikeli ve karmaşık işlem sırasında yanıcı hidrojen, çok yüksek basınçla ısıtılır. Kimya fabrikaları bu masraflı ve tehlikeli işe büyük bir emek harcarken, bakteriler, aynı işlemi oda sıcaklığında ve normal basınçla hiç masrafsız olarak yapmaktadırlar.
Son zamanlarda bazı araştırmacılar, bakterilerin bu büyük becerilerinin sırrını cözmüşlerdir.Buda demektirki B5A içindeki bakteriler gerçektende var ve durmadan calışarak toprağı işlemektedir.
Niyetim taraf tutmak değil o iyi bu kötü demekte değil sadace dogru olan bir şeyi bu kadarda karalama kampanyası içinde bulunmanın yanlış oldugu görüşündeyim. SAYGILARIMLA.
|