Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi menekşe hastası
merhaba benim yaşım daha 15 ama bende uzun süredir yetiştiriyorum menekşe katmerli renkleriniz varsa bende isterim yaprak çok iyi olur bende sade renkler var fotolarınıda yüklemeye çalışırım ben yaprakla çoğaltım yapıyorum 1 buçuk ayda yavruluyor hemen hemen ortamına bağlı ve sapını çok kısa tutuyorum daha çabuk yaprak versin diye yoksa yapraklar zorlanıyor bardakta daha çabuk kök salıyor ama 2 haftada kök salıyor ve bir süre sonra birsürü yaprağı oluyo ama bezı tür menekşeler ge yaprak verir cinsine bağlı bişey bu ben bu konuda çok araştırma yaptım eğer gönderebilecek varsa banada ulaştırabilir mi farklı değişik menekşeler bu bende hastalık haline geldi okulda yemek yemiyorum paramla menekşe alıyorum hep annemde kızıyor ama takıntı oldu bana artık fotoğrafları nasıl ekleyebiliyoruz acaba çekip atacam buraya çünkü sizinlede paylaşayım
|
Sevgili menekşe hastası, dur bi nefes al. Bu ne telaş böyle. Telaştan ne büyük harf kullanmışsın, ne satır başı yapmışsın, ne nokta koymuşsun ne de virgül. Mesajını okuyuncaya kadar tıknefes oldum. Çünkü ne nokta var ne de virgül ve dolayısıyla hiç bir yerde durmadan okumak zorunda kaldım.
Güzel kardeşim, bak hem de öğrenciymişsin. O nedenle imla kurallarına, Türkçemizi özenli kullanmaya daha yatkınsındır. Biraz daha dikkatli ve özenli yazmanı rica ederiz.
Fotoğraf eklemeye gelince; mesaj kutusunun altındaki "Gelişmiş moda dön" düğmesine tıkla. Açılan yeni bölümün alt kısmında "Fotoğraf yükle" düğmesi var. Ona basınca açılan penceredeki "Gözat" düğmesine tıkla ve yükleyeceğn fotoğrafı bilgisayarında bul ve "ekle" düğmesine bas. Pencerede toplam beş tane gözat düğmesi açılır. Çünkü her mesaja en fazla beş tane fotoğraf ekleyebilirsin.
Ayrıca fotoğraflarının boyutu da en çok 70 kb ve eni de 500-600 kb olmalı.
Şu linkte hem detaylı bilgi, hem de fotoğraf boyutlandırma programları bulacaksın.
Sevgiler.