Sevgili Bağdadi,
üyeliğimden beri aldığım ilk mesaj sizden

güzel niyetleriniz her zaman karşınıza çıksın. bende elimde olanları muhakkak paylaşıma sunarım.şu an çok az çeşidim var ama en azından 1 tane değil.ilk hevesle başlarken 1 adet idi onuda teyzem hediye etti.Sonra silifke de sokakta gördüm hayran kaldım.Bir almana ait evde idi oda çok kibar davrandı bana kocaman bir kaktüsü başka bir alman arkadaşının evinden taşıdı derken arkadaşım hediye etti.bir gece rüyamda bir kaktüs gördüm çalmak istedim ama günah olur diye vazgeçtim,ama rüyamdada eger bunu çok istersem o zaten benim olur çalınan çiçek tutarmış diye bir şey olmaz deyip vazgeçtim.sabah bir uyandım teyzem kahvaltıya bana gelmiş elindeki şeyi arkasında saklıyor kapat gözlerini dedi elime bir saksı tutuşturdu.size yemin ediyorum gece rüyamda gördüğüm çiçekti ağlama tuttu beni şaşkınlıktan megersem teyzemde onu çalmak istemiş çalınan çiçek tutar zihniyetiyle ama yapamamış oda ama 10 adım sonra yürüdüğü yolda yerde bulmuş onuda benim için bir saksıya almış. Bir baktım ki kaktüs delisi olmuşum şimdi 5 çeşit var yakında resimleri eklerim..paylaşımınıza benide dahil ettiğimniz için defalarca teşekkür ederim

Hepinize sevgilerimle...Çok uzun oldu biliyorum ama yazmadan edemedim