View Single Post
Eski 24-04-2009, 22:01   #309
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Davetsiz misafirler ve domateslerde son durum

Domates yaprakları üzerinde beyaz sinekler tesbit ettim. Üç dört gün evde değildim. Yeni oluşmuş, nasıl mücadele etmemi önerirsiniz?
Name:  DSCN2271.jpg
Views: 3446
Size:  52.1 KB
Name:  DSCN2272.jpg
Views: 3173
Size:  51.6 KB
İki adet torf ve bir adet durgun sudaki fidelerin boyu 2 metreyi geçti. Tepelerini kesmek istemiyorum. Yukardaki çamaşır iplerine çardak gibi sarılmasının bir sakıncası var mı? Özellikle torftaki ilk fide çok güzel meyve tutumuna başladı. Tepe kesmezsem bu meyvelenme devam eder mi? Yoksa meyvelerin büyümesi için tepeden budamalımıyım?
Name:  DSCN2275 P.jpg
Views: 5973
Size:  72.6 KB
Bir adette başaşağı domates yapmıştım. Ben evde yokken bol miktarda koltuk yapmış ama sırık domates gibi davranıp koltuk almam gerekir mi? Yoksa bir güzellik yapıp böylece bırakayım mı? Hoşuma giderse 1 Adet Red Robini böyele baş aşağı asayım diyorum.
Name:  DSCN2282.jpg
Views: 3398
Size:  50.1 KB
Mayer Limonda budamadan sonra çıkan yapraklar sağlıklı, bir kaç kök çilekte yanında kardeş kardeş büyüyorlar. Yalnız arada bir misafir var. Ben tanıyamadım. Daha öncede sordum tanıyan çıkmadı. Biraz daha serpilmiş, belki bir tanıyan çıkar. Ben yabancı bir tohum attığımı pek hatırlamıyorum.

Eklenen Resimler

Düzenleyen Sarıcan : 14-03-2010 saat 16:06
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön