Sayın selahattin bey ben daha önceden b5a aldım hüseyin bey'den ve kullandım üzüm bağında yapraktan verdim .Ve benim arkadaşlarım üzüm bağlarına 4 ilaç uygulaması yaparken ben daha hiç bir ilaç uygulaması yapmadım. Bunu özellikle duyurayım herkes bilsin.Ve hüseyin bey'den bu ürünü alırken hiç bir para talebinde dahil bulunmadı .Yalnız daha topraktan veremedim ama şu bir kac gün icinde bunun geri kalanını topraktan uygulayacağım .Bunun yanında mog üreticisiyle de görüştüm. Kendileri bana 1 lt yollayacaklarını bunun la test etmemi ve bunun yanında bu gübrenin akarlara karşı oldukça etkili olduklarını bana garanti ettiler. Bizde bunu deniyecegiz. Koruma amaçlı her iki gübrenin uygulandığı alana bionem uygulayacağım sonucu göreceğiz inşallah. Sadece bu iş için önceden birer asma deniyeceğimi söylemiştim ama şimdi bu iş için en aşağı 25 asma ayırmam gerekli olduğunu düşünüyorum her sıradaki sonucu daha iyi gözlemlemek adına sezon sonuna kadar fotolarınıda yayınlayacağım .Bizim için daha iyi sonuç çıkar . Belki kökten kurutup bir daha böyle işlere kalkmam bellimi olur .Bütün üreticileri şimdiden kolay gelsin .Ama ilk başta biz üreticilere allah sabır versin . O kadar farklı ürünler varki kafa kalmıyor bunları dinlerken neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlıyamıyoruz.
|