View Single Post
Eski 24-04-2009, 05:07   #73
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili jineop, size ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum. Belki illâllah şu Güler hanımdan diyeceksiniz ama, başıma geldiğinden yazmak istedim.
Siz, siz olun, çok dekoratif olduğunu kabul ediyorum ama Acem borusunu hem evinizden hem de çiçeklerinizin bulunduğu yerden uzak bir yere dikin.
Mesela, yapacağınız bir kameriyeye sardırın, çok güzel bir görüntü verir.

Şimdi geleyim zorluklarına;
Hanımelinize yakın ise, mutlaka istilâ eder, ve hanımeli birkaç sene içinde yok olur.
Eğer bir ağaca sardırırsanız, ağacın bütün öz suyunu emer, ağacın içi boşalır-mantarlaşır ve zamanı gelince küttt, devrilir.
Evinize yakınsa, emin olun ne beton dinler, ne taş. Bir de bakmışsınız, salonunuzun ortasında yer karolarının arasından bir filiz vermiş.
Bahçenizin çimleri arasında yer yer filizlerini de görebilirsiniz.
Yer altında su deponuz var, suyu orada depoluyorum diye düşünürsünüz, ama bakmışsınız ki kökleri fiber depoyu bile ortadan ikiye bölmüş, suyun depolandığı filân yok.
Kameriyede oturmuş bir çay keyfi süreceksiniz, çayınızın içine ya karınca düşer ya da arıların hücumuna uğrarsınız zira, bu güzel sarmaşık, hem arıları hem de karıncaları çok çeker.

Evetttt, bütün bunlar başına gelmiş bir kişi olarak size yazmak istedim, haberiniz ola.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön