View Single Post
Eski 20-04-2009, 21:38   #11
kuru.umit
Ağaç Dostu

kuru.umit's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Vildan hanım merhaba,
Balkaya bizim favori yerlerimizden. Konaklama imkanı olunca doğanın içinde epey yürüyüş yapma şansımız oluyor. Mayıs ayı içinde bir kez daha gideceğiz, belki doğanın bu şöleni geçmeden hep beraber orada olur, bir gece konaklar, hem cumartesi, hem de pazar yürüyüşlerimizi yaparız.
Ben hiç bu kadar leyleği bir arada görmemiştim. traktörler tarlayı sürüyorlardı, onlarda sürülen yerde açığa çıkan solucanların peşindeydiler. Bende elimde teleobjektif onların peşinde..
Ağlayan kalpler, Çakıllı köyünde 810 yıllık anıt çınarın içinde bulunduğu kahvenin içindeydi. Çok güzeldi. Küpeliye benzetmekle birlikte, bir başkalık olduğunu farkettim. Ne çiçeği olduğunu kahve sahipleri bilmiyorlardı. Sevgili Zenfree nin verdiği linki takip edince anavatanının Kore olduğunu öğrendiğim çiçeğin orada olması ilginç geldi. Aslında şu anda bu çiçeğin oraya kimin tarafından dikildiğini öğrenme isteği geldi. Bir daha giderken iyice bir soruşturayım. Çiçek bahçede dikiliydi. Çevresini yabani ot bürümüştü. Sağının solunu temizledim, itiraf edeyim ki koparılabilecek bir kök aradım ama sonra herşey yerinde güzel deyip vazgeçtim. Orada o mevsim açan bir ağlayan kalpler var, yeri orası, birisi dikmiş, eminim bakan da yok kendi halinde yaşama devam ediyor.
Bu arada ben sizin şu Tean deresini çok merak ediyorum. Sizde bize orayı bir tanıtsanız.

kuru.umit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön