Alıntı:
Bence hükümetin yapması gereken, her aşamada fındık üreticisini bilgilendirerek Fiskobirlik'e para aktarmaktı.
|
Yok ya, olur başka işimiz yok para aktaralım. Benim daha elektriği, suyu olmayan köyüm var güzel ülkemde. Daha geçen aylarda Fiskobirliğin bankalara olan 4 trilyon borcunu sildi hükümet. Daha ne yapalım. Vatandaş çıkmış bugün de tekelcilikten bahsetmiş;
Alıntı:
FİSKOBİRLİK'i tekelciler devreden çıkarmak istedi
FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Erdem, "İktidar ve fındık tekelcileri FİSKOBİRLİK'i devreden çıkararak dikensiz gül bahçesi yaratmak istediler'' dedi.
12 Eylül 2006 12:40
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=184807
|
Yahu bunlar işi beceremediler, yüzbinler sokağa döküldü hükümet bize yardım et diye çığlık çığlığa sloganlar attılar. Bir yıldır paralarını alamayan üreticiler vardı ortada. Hükümet de yardım etmek için TMO'yu görevlendirdi. Fiyatın yarısı peşin diğer yarısı 15 gün sonra. Oh ne güzel peşin para. Şimdi bu Fiskobirlik yöneticileri nasıl oluyor da konuşabiliyorlar anlamıyorum. Hatta bunların insan içine çıkmamaları lazım uzun bir süre. Utanma duygusu olan insanlar böyle yaparlar en azından...