Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jibuti
sevgili malbman haklısınız onların bu halini görmek,aralarında dolaşmak ve kokusunu duymak bütün sıkıntılara değer.daha da iyileri siz nasip olsun.
|
Bu duyguyu çok iyi bilirim... Uzun ve zamansız uğraşlar. Ocak şubat aylarında ben hava su soğuk demeden bahçemde uğraşırken kardeşim ve gelip giden misafirlerimiz bana içten içe deli diyorlardı.. Ama ben aldırmadım. Çünkü o zamanlar bile uğraşmak güzeldi. Şunu iyi biliyoruz ki kışın ardından bahar gelecek. Ben olsamda olmasamda. Ama ektiğim her tohum baharı görecekti.
Şimdi ise sabah akşam demeden giriyor çıkıyorum. Kuzucuklarıma tek tek elleyip okşuyorum... Bu tarif edilemez bir duygu...
Evet şimdilerde yukarıdaki şahsiyetler bana takdirlerini sunuyor.. Benim için en önemlisi sessiz sedasız teşekkür eden çiçeklerim...
Bazen eşim bile isyan bayrağını çekiyor... Akşamları eve gelince önce " Bana bir merhaba " desen diye...
Cevap hazır: " Ama kapıda önce onlar merhaba diyorlar, bende onlara" deyince sus pus oluyor... Dün akşam bahçenin dışında beklemiş... Demek ki evdekileri fazla bekletmemek gerekir... Herkes kendince ilgi bekliyor... Ne yapalım insan olmanın güzel yanı...
Tekrar Sayın Jibuti'yi tebrik ediyorum. Darısı bizlerin başına.
Nede olsa artık yola çıktık. öyle **** böyle bitireceğiz.
Tekrar herkesin başını ağrıttığım için özür diliyorum... Nacizhane...