View Single Post
Eski 15-04-2009, 11:07   #11
hkaracan
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 10-03-2009
Yeni üye, kıdemli takipçi.

Tüm üye ve takipçilere merhaba.
Uzun zamandır bu kadar iyi bir forum ve paylaşım sitesine rastlamamıştım. Üye olmadan önce uzun sayılabilecek bir süre neredeyse her başlığı okudum. Ve karar verdim. Ben de üye olmalı ve yazmalıyım dedim ve işte ilk iletimi yazıyorum.

İstanbul'da geçen lise yıllarımdan sonra üniversite için İzmir'e gittiğim zamanlarımdan başlayarak daha sade, doğal ve zevkli yerlerde yaşama isteğimi keşfetmeye başladım. Ama yolun o kadar başındaydım ki ne yapacağımı net olarak bilemedim ve okul bitince tekrar İstanbul'a dönüp çalışmaya başladım. İşim sebebiyle güzel Ülkemin neredeyse her iline en az 2 defa gitmişimdir. zaman buldukça da hep " acaba burada nasıl yaşanır " sorusu aklımda her tarafı gözlemlemeye çalıştım. son 10 yıldır şartlar olgunlaşmadığından bir " yer " alamamıştım planlarımın fitilini ateşleyecek.
Geçen yıl Tekirdağ / Saray ilçesinde uzun araştırmalar sonunda 1600m2 bir arsa buldum, konut imarlı ve aldım. Merkeze 2 km uzaklıkta. Çok beğenerek aldım. Orası için güzel planlarım da var. Ama 3 ay önce işimi kaybettim bilinen sıkıntılardan dolayı. Şimdi tekrar " şartların olgunlaşması " için bir 10 sene daha beklemektem korkuyorum ama okumak, öğrenmek ve araştırmaktan da geri kalmıyorum. agaclar.net bu anda benim için bir nefes oldu.
Şimdi fırsat ve zaman bol olduğu için arsama 40 adet ağaç fidesi dikeceğim, bu işlerle uğraşıyorum. sürme, fide seçimi, toprak analizi vs.
şimdilik bunları yazdım,
umarım bu paylaşım yerinde yeni dostlar edinebilirim. ben de öğrendiklerimi, varsa merak ettiklerinizi sizlerle paylaşarak burasının bir parçası olabilirim.

sevgilerimle,
hakan karacan

hkaracan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön