View Single Post
Eski 14-04-2009, 19:26   #691
yolcu8264
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-03-2009
bir soru

Merhaba herkese. İnternette gezinirken alternatif a.ş. diye bir şirketin sitesinde pomza ile ilgili bir sürü veri vermişler ve tek başına pomzanın yıllarca çilek bitkisinin gübre veya herhangi bir şeye gerek duymadan karşılayacağını yazmışlar. işte link http://www.alternatiftarim.com/pomza.htm Acaba burda yazılanlar doğrumudur **** şöylede sorabiliriz burda yazan değerler çilek yetiştirmek için yeterlimidir? Eğer öyleyse bizim yok efendim ec'ymiş phmış sonra Kudret Bey aman yetişlermiş öldük bittiklermiş yapmamıza gerek yok. Ustalardan cevap beklemekteyim ona göre. Bu arada Kudret beyin Bana gönderdiği besin eriğiyle durgun su kültürü denemesi yaptım. Perlit bulamadığım için şimdilik yarım avuç kadar tofta duran fidelere besin eriyiği vererek öldürmemeye çalıştığım bir kaç domatesi ne yapacağını bilmeyerek bekletiyorum. Şantiyede olduğum için eve de gidemiyorum bakalım ne olacak. Yakın zamanda fotolarını yükleyeceğim ama hafifte utanıyorum. Çünkü birşeye benzemiyorlar. Benzedikleri garanti olunca yükleyim en iyisi rezil olmayalım.

yolcu8264 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön