Sevgili Toprak 18, birkaç ay sonra biz de sizin balkonunuzu izlemek isteriz
Sevgili feriha, güllerde yapraklar ilk çıktığı anda ilaçlamayı yaptım ve düzenli olarak 10 günde bir ilaçlıyoruz ama malesef önleyemedik. İlaç mı bozuk diye şüpheleniyorum, markasını hatırlayamıyorum şu an.. Bu aralar ıslanabilir kükürt edineceğiz, bir de onu uygulayacağız.
Sevgili Adalet Yağcı, sunta saksıların akıbeti nasıl olur bilmiyorum. Dışını da kendiliğinden yapışkanlı kaplama kağıtları ile kapladık (yani şu an gözüken kızıl-kahve renk, kağıdın rengi), belki bu kap sayesinde dış etkilerden pek zarar görmez dedik.
Balkon yıkanırken altına su değmesin diye de altlarına tahta takozlar koyduk ve yükselttik.
İçinde ağırlıklı olarak sabah sefası ve bezelye çiçeği var karmakarışık bir biçimde, iki tane japon feneri var. Bir de karışık sarmaşık tohumu almıştık hazır pakette, onun içinde neler var bilmiyorum, üstündeki resimlerden farklı çiçek olabilir. Thunbergianın diğer adı karagözlü suzan mıydı? Ondan yoktu resimlerde..
Ama sanırım latin çiçeği varmış(Neden alacalı çıkıyor acaba? Cinsi mi böyle yoksa hasta mı?)
Sevgili Koyu yeşil, bu kamışlardan toplamaya bayılıyorum

Hem dekoratif, hem sağlam, hem de bol bulunuyor bizim oralarda