Epeydir yürüme yolunu ne tür bir malzemeyle yapacağımı düşünüyordum. Doğal taş satan firmaları dolaştım. Kayrak taşı aslında en kolay ve bahçem küçük olduğundan da ekonomik malzemeydi. Ama daha doğal bir görüntü yaratmak istediğim için ahşapı tercih ettim. Keresteciye gidip, tomruk dilimlettim, bir köşeyede bir bank uydurdum

. Yürüme yolunun çevresine yonca ekmeyi düşünüyorum. Çiçeklerle yoncaları ayırmak için yine keresteciye kapak tabir ettikleri tomruk dış yüzeylerini kestirdim ama alçak keresteci eksik sayda vermiş. Şimdilik sadece 2 m yeri çevirebildim. İş çıkışı keresteciye bir daha gidilip hesap görülecek
Bir de bu işle uğraşırken komşum insanının her şeyi ne kadar iyi bildiğine tanık oldum. Çok komikti, Nasreddin Hoca fıkrası gibi. Bir iş yapmaya kalkınca akıl veren çok oluyor
Ahşabın çok uzun süre dayanmayacağını tahmin ediyorum. Belki 2 yıl sonra yenilemem gerekecek. Ama önemli değil. Bahçem minik bir orman parkına benzedi, hoşuma gitti. Bankın yakınındaki mügeler de açınca çok keyifli olacak. Bakalım beğenecek misiniz? Size de ilham verir belki
Süsenim de açtı, çok hafif tatlı bir kokusu var.