View Single Post
Eski 13-04-2009, 00:09   #17
ugursmsk
Yeni Üye
 
ugursmsk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi doğan Mesajı Göster
Ahşap oyma sanatı ile ilgili hazırlanmış güzel bir blog.


http://ahsapoymaciligi.blogspot.com/.../videolar.html
Öncelikle herkese merhabalar.

Doğan Bey'e sitemiz hakkında yapmış olduğu yorum için çok teşekkür ederim.

Henüz 3 ay önce kurulmuş olmasına rağmen, www.ahsapoymaciligi.blogspot.com sitemiz, oldukça iyi ve istikrarlı bir şekilde büyüdü. Sitemiz, siz değerli ahşap oymacılığı tutkunları veya her türlü sanata ve sanatçıya değer ve önem veren insanlar tarafından oldukça tutuldu ve korundu. Bundan sonra da korunmaya ve ilgi toplamaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yok.

Biz ahşap oymacılığı olarak, sitemizde ahşap sanatı üzerine birçok yazı yazmaktayız. Yayınlanan videolar ve kaleme alınan yazılar, herkesin ortak emeğiyle gerçekleştiriliyor.

Bunun yanı sıra, sitemizde, Geleneksel Türk Sanatları ve genel olarak sanatla ilgili yazılar ile birlikte sanatkarın elinin değdiği her konuya biz de el atıyoruz ve sitemizde yer veriyoruz.

Sitemiz şu anda benimle birlikte sadece 3 yazardan oluşuyor. Sitemizi geliştirmek adına gönüllü yazar arıyoruz. Gönüllü yazarlarımız, istedikleri kadar yazı yazma ve yazar olarak kalma hakkına sahiptirler.

Ayrıca yazarlarımız, kendilerine ait tüm eserleri, istedikleri ölçüde ve miktarda, istedikleri alanı kullanarak, sitemizde sergileyebilir ve hatta isterler ise, eserlerini satabilir.

Sitemize girdiğinizde yazarlık başvurusu ile ilgili iletiyi cevaplandırmanızı bekliyoruz.

Sizleri de en uygun zamanda ailemize bekleriz.

Siteye giriş için : www.ahsapoymaciligi.blogspot.com

Ali Uğur Şimşek

ugursmsk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön