Orkun Bey umarım en kısa zamanda böceklerden kurtarırsınız kendizinkini, çelik aldığınız yerdekini de böcekten kurtaracak biri çıkar umarım.

Öylesine bir güzelliğin kıymetini bilmemek ne kötü.
Sayın city35 bendekinin bakımı için çok özel birşey yapmıyorum. Yaz kış iş yerimde duruyor, klima da çalışıyor burada. Bir bahar zamanları klima çalışmıyor. Topraktaki nemliliği kontrol edip ona göre su veriyorum. Yazın ortam nemli olduğu için klima da sıcaklarda daha çok çalıştığı için suyu 10-15 günde bir veriyorum. Kurumuyor toprak çünkü. Kışın da haftada bir gibi. Yazın bir iki kere kaktüslere sukkulentlere verilen praktikerden aldığım sıvı gübreyi suya karıştırıp veriyorum. Bu aralar birkaç kere haşlanmış yumurta suyu verdim. Yağmur yağdığı zaman aldım üşenmeden çıkarttım iş yerinin önüne devrilmesin diye başında bekledim, bazen yağmur suyunu biriktirdim toprağını suladım. Bu ara çiçek tomurcuğu var diye biraz daha fazla suluyorum. Kapı açık olunca daha çok hava aldı vs. Direk üstüne güneş ışığı gelmiyor, kuzey'e bakan yerde iş yerim, güneş ışıkları gelse eminim daha çok çiçek verecek, o potasiyel var çünkü. Benimkinin bakımı böyle işte.