Sevgili dostlar uzun bir aradan sonra herkese selam...
Bizleri ilgiyle takip eden arkadaşları sevindirecek haberlerimiz var.
Öncelikle sulama için yapılacak yaklaşık 500 metrelik yol, Tema vakfı Ürgüp Temsilcisi sayın "Issız Orman ve İl Başkanımız Orhan Çalık Bey" in çabalarıyla açılacak.
Yeni belediye başkanımızla iki kez yüzyüze bu konuyu konuşma olanağımız oldu. "Sonuna kadar yanınızdayım." cümlesini ilk kez bir yetkiliden duyabilmek nasip oldu.
Kaymakamımız Recep Bey'in tayini çıktı ve kendi memleketi olan Adapazarı'na gitti.
Haftaya ardıç dikimi yapılacak. Böylelikle bu yıl diktiğimiz dikme sayısı şimdiden 200 olmuş olacak.
Bundan sonra da bu araziye uyumlu meyve ağaçları dikilerek yaban hayatının zenginleştirilmesi yolunda çalışmalar yapılacak.
Daha önce de belirttiğim gibi arazi şartları çok zorlu. Hiç bir şekilde iş makinası sokulamayacak bir eğim var. Ayrıca toprak çok taşlı olduğu için çukur açmada burgu da kullanamıyoruz.
Yine de yaptığımız her çalışma başarıyla sonuçlanıyor. Her fidan dikişimizin akşamında şakır şakır yağmur yağması ise ayrı bir mutluluğumuz.
Gönülleri bizlerle olan dostlarımıza bir kez daha kendim ve arkadaşlarım adına sevgi ve saygılarımızı bildiririm.
Mutlu günler...
Düzenleyen Tamtutulma : 07-04-2009 saat 08:54
Neden: Bilgi ekleme
|