Sevgili Deniz Abi.... Özür dilerim bu hitabet hiç olmadı. Kendimi bayağı genç hissettim, oysa genç olan sizsiniz. Bunu sevgili Deniz Kardeşim olarak değiştirmek istiyorum müsaade ederseniz. Aramıza hoşgeldiniz.Yapmış olduğunuz cevirilerle bizleri bilgilendirdiniz,size teşekkür borçluyuz. Yakalandığınız bu amansız topraksız tarım hastalığından dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum ama nafile ,denedik geçmiyor.
Ben işin teknik kısımlarını seviyorum,hesap kitap sistem ve çeşitli besin eriyikleri hazırlamak gibi. 457 numaralı mesajda bahsettiğiniz 6 4 5 +iz element gübresinin kuracağınız sistemde kullanılıp kullanılamayacağı hakkında etraflıca tartışıp gübre konusundaki bilgilerimizi yinelemek ve yenilerini katmak istiyorum. Zira bu konu teknik bir konudur varsayımlarla karar verilemez. Arayanlara kolaylık olması açısından konuyu besin eriyiklerinin hazırlanması başlığında tartışırsak iyi olur kanaatindeyim, arkadaşilarımın yorumlarını bekliyorum. Tekrar hoş geldiniz çalışmalarınızda başarılar dilerim.
|