View Single Post
Eski 06-04-2009, 20:39   #154
ıssız orman
Yeni Üye

ıssız orman's Avatar

Giriş Tarihi: 19-11-2008
Çoook teşekkürler....

Ürgüp çevre gönüllüleri olarak 5 Nisan pazar günü Eğrim dağına sarı çam,sedir ve mahlep fidanı dikimi yaptık.Katılım nisbeten geçen dikime göre az olsada gönüllü dostlarımız bizi yalnız bırakmadı.Büyük oranda Sevgili dostum Tamtutulmanın organize etmesiyle yine bir dikimi daha gerçekleştirmiş olduk.Avcılar kulübü 30 adet sarı çam verdi,sedirleri Tamtutulma Çevre ve Orman müdürlüğünden temin etti,bende yaklaşık 100 adet Mahlep fidanı getirdim.Mahleplerin büyük bölümü uyandıgı için bir arkadaşımız bahçesine dikti ve sonra kiraz aşılayıp halka dağıtacaz.Yine bu dikime bir çevre gönüllüsü olan kadir hocanın ögrencileride katıldı,aşagıda aile fotografındada görüldüğü gibi genelde genç iştirakçiler vardı bu hafta.Ayrıca benim başka bir mutluluğum daha vardı burda sizlerle paylaşmak istediğim.Bu dikime hem babam hemde oğlum katıldı,yani üç kuşak bu hafta eğrimdeydik...
Burdan tüm katılımcılara emeği geçen çevre dostlarına teşekkür ediyorum.Ayrıca çevreye gönül vermiş yürekli genç ögrenci arkadaşlara ve onların nazarında kadir hocaya burdan teşekkürü bir borç biliyorum...

Eklenen Resimler

ıssız orman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön