View Single Post
Eski 06-04-2009, 14:04   #221
Süleyman Koçak
Ağaç Dostu
 
Süleyman Koçak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-01-2008
Şehir: ISPARTA / Yozgat
Mesajlar: 178
Değerli tavsiyelerinizden ötürü şükranlarımı arz ediyorum sayın Ali H. ALI. Şefleradan bonsai meselesini hiç düşünmemiştim. Bu fikri yeniden değerlendirmeliyim belki de. Bonsai merakının adım adım ilerleme ve sabır gerektiren bir uğraş olduğu kanaatindeyim. Bonsai konusunda forumda çok fazla bilgi olmasına rağmen, ilk başlayacaklar için cesaret verebilecek, sıfırdan adım adım yapacaklarımızı, nereden başlayacağımızı, ne yapacağımızı anlatacak başlıklar yok gibi, ya da -ilgimi çekmediği için-ben göremedim. Herkes pastanın süsüyle, mumuyla, kremasıyla ilgilenmeye başlamış sanki. Bizler daha pastanın neyden yapıldığını dahi bilmiyoruz. Bu yüzden hiç başlayamıyoruz. Bu, çok güzel bir pasta yapıp, bütün olarak yemeye çalışmaya benziyor. Önce pastayı yapmalı, sonra süslemeli, en sonunda da dilim dilim afiyetle yemeli değil mi?
Selamlar..

Süleyman Koçak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön